2019-04-02 10:53:08

RADIONICA - PREZENTACIJA PODRAVKINIH PROIZVODA

Podravkini gastro promotori Zlatko Sedlanić i Zoran Delić današnjom prezentacijom Podravkinih proizvoda i radionicom u praktikumu dočarali su učenicima, nastavnicima i gostima jednostavnost pripreme zdravog, kreativnog obroka. 
U prezentaciji se mogla kušati salata od svježeg poriluka sa sirom škipavcem, salata od ječma i povrća, salata od tune s tjesteninom i motarom, pileće salata s proljetnim povrćem i mediteranskim biljem, topla tjestenina s šparogama, juneći ajvar Burger, pileće rolada s ajvarom i skutom omotana slaninom u holandskom umaku i gratiniranim pire krumpirom, panna cotta s linoladom Gold, tiramisu u umaku od šumskog voća i marmeladom od malina i kokosa, 
Začinjavalo se s novim proizvodom SOLUT a to je sol s 30% manje natrija, s novim bio proizvodima rajčice, bez umjetnih bojila i bez pojačivači okusa, natrijevog glutaminata. 

 

Gosti su bili oduševljeni jednostavnošću pripreme a među inima su bili dogradonačelnik Opatije Emil Priskić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Đana Pahor, predsjednik Obrtnika Opatije Mauricio Počekaj, predsjednik Ceha Ugostitelja Robert Marinčić, Presjednik kuhara PGŽ, HKS-a Dino Knežević,

Ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija s nastavnicima struke i učenici. 
 

Ovo je bila treća radionica u Ugostiteljskoj školi kao centru kompetentnosti a u sklopu projekta “ Obrtnik i gospodarstvenik partneri školi” koji vodi nastavnik kuharstvo Damir Perman.


Ugostiteljska škola Opatija