preskoči na sadržaj

Ugostiteljska škola Opatija

Kontakti

RCK RECEPT Regionalni centar profesija u turizmu

Predstavnik u Upravljačkom odboru RCK – Glavni koordinator

Sibila Roth

sibila.roth@skole.hr

rothsibila@gmail.com

Koordinator projekta

Almir Maslić
rck.opatija@gmail.com
almir.maslic@skole.hr
099 234 5312

Administrativni voditelj Upravljačkog odbora RCK

Ivona Lazić
ilazic.rck@gmail.com
ivona.lazic@skole.hr
099 470 8239

Stručnjak za međunarodnu suradnju

Ana Peček

apecek.rck@gmail.com

Koordinator aktivnosti LAB-a

Maja Uršić Staraj

majaursicstaraj.rck@gmail.com

 

 

 

Edukacija Gastronomski turizmu na Le Cordon Bleu
Idućih 10 tjedan usavršavamo znanja o gastronomskom turizmu na edukaciji svjetski poznate akademije 🍽️ 🍽️ 🍽️
🔸RCK RECEPT🔸

 

 

Sommelier - obilježja suvremenog zanimanja

Sve o zanimanju sommeliera, tehnikama degustacije vina, enologiji, enogastronomiji i mnogim drugim vinskim tajnama naučili su nastavnici na edukaciji Hrvatskog sommelierskog kluba 
⬆️ RCK RECEPT ⬆️
#rckrecept #euproject #education #gastronomy #sommelier #wine  
            

Modul 1/3 Tehnike- riba 31.3.2021.
Naši vrijedni nastavnici Kuharstva na radionici u organizaciji Škmer kuharske akademije 🔝🔝🔝
Tema: Tehnika - ribe
Do kraja lipnja očekuje nas još mnogo zanimljivih aktivnosti u sklopu projekta RCK RECEPT
Priča jednog poduzetnika

Meetup - Tourism out of the box - "Priča jednog poduzetnika - Ivan Bengeri: Kako uživati radeći i raditi uživajući?"

U sklopu projekta RCK RECEPT Ugostiteljska škola Opatija sa svojim partnerima Step Ri d.o.o., Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Udrugom diplomiranih studenata FMTU organizira Meetup.
U nastavku je poveznica na kojoj možete pronaći više informacija https://www.step.uniri.hr/event/webinar/prica-jednog-poduzetnika-ivan-bengeri/?occurrence=2021-03-25

 
 
 
Webinar Food Science & Obesity

Webinar Food Science & Obesity u organizaciji Global Episteme.
Zahvaljujući projektu RCK RECEPT na webinaru su sudjelovali i naši nastavnici Kristina Gligora te Mario Nosić.

  

 

Suvremeni trendovi u poslušivanju

U sklopu projekta RCK RECEPT 23.3.2021. održana je još jedna u nizu radionica za nastavnike. Ovoga puta tema je bila Suvremeni trendovi u posluživanju vina. Hvala organizatoru ŠKMER iz Splita!

                   

Master-class by Frank Haasnoot
Master-class by Frank Haasnoot 22.-24.03.2021.
U sklopu projekta RCK RECEPT na edukaciji sudjeluje nastavnica Ugostiteljske škole Opatija i profesor
Saša Bešlić iz Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir Krk.

  

AKCELERACIJSKI BOOTCAMP U SKLOPU PROJEKTA RCK RECEP
Bootcamp je trodnevni program generiranja i razrađivanja poduzetničkih ideja.
Najbolji timovi mogu sudjelovati u RCK HUB-u. Rok za prijavu je 22. ožujka.
Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Znanstveno - tehnologijskog parka Step Ri.
RCK HUB – šestomjesečni program edukacije i mentoriranja

Otvorene su prijave za RCK HUB – šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji će se održavati u razdoblju od travnja do rujna 2021. godine u Opatiji.

Program je namijenjen svima koji imaju ideju koja je primjenjiva u sektoru turizma i ugostiteljstva i razmišljaju o pokretanju posla. Više informacija raspoloživo je na stranicama https://www.step.uniri.hr/event/rck-hub-opatija-1-ciklus/.

Drugi sastanak Upravljačkog odbora

2. ožujka 2021. u Ugostiteljskoj školi Opatija održan drugi sastanak Upravljačkog odbora RCK RECEPT uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Fotografija Ugostiteljska škola Opatija. Fotografija Ugostiteljska škola Opatija.

Edukacija za nastavnike Ugostiteljskog posluživanja

U sklopu projekta RCK RECEPT te pod budnim okom Domagoja Trusića naši nastavnici uče osnove rada barista. Hvala Hug&Punch!

        

Druga edukacija RCK RECEPT
19. i 20.2.2021. godine započela je druga edukacija u sklopu projekta RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu.
Nastavnici naše i partnerskih škola educirali su se se na temu Nove ideje u pripremi i prezentaciji ribljih jela pod vodstvom chefa Roberta Benzie.Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, ljudi stoje i u zatvorenom Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba, ljudi stoje i u zatvorenom Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, ljudi stoje i u zatvorenom
EDUKACIJA UVOD U KAVU 29.1.2021.

U tijeku je prva edukacija nastavnika u sklopu projekta RCK RECEPT - Regionalni centar profesija u turizmu 

Tema: Uvod u kavu (Introduction to coffee)

  

 

RCK RECEPT OPATIJA IZVRSNOJ DESTINACIJI POLAZIŠTE JE U EDUKACIJI

U nastavku pogledajte video uradak

https://www.youtube.com/watch?v=tLrGJQBVxt0

Informativni sastanak MINTS

22.1.2020. nastavno na provedbu ugovora financiranih unutar Poziva Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva, Ministarstvo turizma i sporta organizirlo je online sastanak o temi realizacije projektnih aktivnosti.

Prvi sastanak Upravljačkog odbora

18.12.2020. održan je prvi on-line sastanak Upravljačkog odbora u projektu RCK Recept - Regionalni centar profesija u turizmu. Raspravljalo se o temama važnim za daljnji rad centra.

Članovi Upravljačkog odbora upoznati su s dosad provedenim aktivnostima, realiziranim stavkama i poteškoćama nastalim pri upravljanju projektom.